Коли под наем в Пловдив, Рентакар Пловдив на изгодни цени, Автомобили под наем на Летище Пловдив - Крумово, Кола под наем в Пловдив център, Автомобил под наем, рентакар с нови коли под наем в Пловдив

Наем на кола в Пловдив

Коли под наем в Пловдив, Рентакар - Еди - Пловдив

Rentacar Еди - извършва на ниски цени рентакар услуги без допълнителни такси за доставка или връщане на колата във рамките на град Пловдив, летище Пловдив, жп гара Пловдив,автогара Пловдив. Rentacar Еди, предлага ниски цени за наемане на кола в Пловдив - всичко е включено в цената, няма скрити допълнителни такси. Желаният автомобил под наем, може да бъде доставен и върнат на летище Пловдив или във Вашия хотел в Пловдив. Нашата компания поддържа в наличност за Пловдив коли от всички класове-разгледайте предлаганите коли за Пловдив и изберете колата, която най-добре ще отговори на Вашите изискванията и резервирайте с Rentacar  Еди. С Рентакар Еди – Пловдив, Вие винаги ще намерете най-доброто решение за кола под наем за Вашето пътуване, в зависимост от целта му. Ако желаете да пътувате и да опознаете България, то наемете кола. Rentacar Еди, предлага коли под наем на летище Пловдив и в Пловдив на ниски цени, които включват всичко.

Коли под наем на летище Пловдив, Рентакар летище Пловдив

Еди ЕООД - Пловдив осигурява на ниски цени рентакар услуги на летище Пловдив, всичко е включено в наемните цени. Ние предлагаме на нашите клиенти - качествени рентакар  услуги, без допълнителни такси за доставяне и прибиране на автомобилите от летище Пловдив.

Вие може да резервирате кола за Пловдив и на летище,  чрез резервационната ни форма или по телефона. Наш представител ще Ви посрещне на летище Пловдив в България.

От Rentacar Edi LTD, Вие получавате:

•безплатно доставяне/връщане на колата на летище Пловдив

•няма ограничения за часа на наемане/връщане на колата

•най-добрите цени за наемане на кола във Пловдив

•всичко е включено в наемната цена.  За повече информация виж Условията!

Летище Пловдив е разположено на 12 км югоизточно от Пловдив, близо до село Крумово и до главния път Пловдив - Асеновград. На около километър от летищния терминал има железопътна спирка Маврудово по жп. линията Пловдив - Асеновград.Често, при затваряне на Летище София поради мъгла или друга причина, пловдивската аерогара приема трафика на столичната.

Ски курорта Пампорово е на 90км южно от летище Пловдив. Като наемете кола от  Пловдив, Вие може да стигните до другите два известни ски курорта Банско и Беоровец. Банско е на 160км югозападно от летище Пловдив, т.е на 3 часа и 15 минути от летище Пловдив. Ски курорта Боровец и на 130 км западно от Пловдив. Благодарение на своето добро разположение до известните ски курорти Банско и Пампорово , летище Пловдив е натоварено предимно през зимния сезон.

Почивка в България, почивка в Пловдив

България е идеалното място за Вашата семейна почивка. Семейната почивка в България ще Ви излезе най-евтино в сравнение, с която и да е друга държава в Европа и това няма да е за сметка на качеството на обслужване, което ще получите в българските ски курорти разположени до Пловдив. Пампорово, Банско и Боровец са известни с добре поддържаните си ски писти. Те са предпочитани туристически дестинации. Туристите са привлечени от благоприятния климат, красивите пейзажи и приемливите цени.

Ние осигуряваме на клиентите си възможно най-качественото рентакар обслужване,  за да сме сигурни, че са си изкарали добре в Пловдив и България.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.